ebru şallı pilates egzersizleri dvd si

Ebru Şallı “Bu sporu uygulayanların vücudu 30 saatte forma giriyor” diyerek çok iddialı konuşmaktadır. Spora düşkünlüğü ile tanınan ünlü manken Ebru Şallı, Olimpiyat şampiyonlarının Stott Pilates eğitmeni Kanadalı Wayne Seeto dan da ders almıştı.. Ebru Şallı, Türkiye’de Stott Pilatesi herkese tanıtıp, sevdirme misyonu ve Pilates elçisi olma hedefiyle, Pilates egzersizlerine her gün aralıksız devam ederek çalışmalarını sürdürüyor.

Şimdilerde ikinci çocuğunu doğurmakla meşgul olan ebru şallı Kanal TV 8 de sabah saatlerinde canlı olarak 50 dakikalık Pilates egzersizleri eğitimi vererek ev hanımlarının bu sporu ücretsiz olarak yapmasının sağlıyor. Dileyenler ve çalışan kesim ise fiyatları 8 TL ile 12 TL arasında değişen fiyatlarda satılan Ebru Şallı DVD’lerini satın alarak evlerinde pilates egzersizlerini yapabilirler. Evde pilates yapma imkanını DVD ile yakalayanlara müjde! Ebru Şallı Brezilya kalçasına sahip olma yöntemleri olan yeni DVd ve vcd sini piyasaya sürdü.


0 yorum:

Leave a Comment

Back to Home Back to Top Pilates izle Plates videoları indir Ebru Şallı. Theme ligneous by pure-essence.net. Bloggerized by Chica Blogger.