Yeni başlayanlar için Pilates

Yeni başlayanlar için Pilates çok korkutucu olabilir. Burada bazı dedikoduları gidermek gerek ve yeni başlayanlar program için bir Pilates başlamak için yapmanız gerekenler bazı iyi, sağlam bilgi vermek umuyoruz.

daha yeni başlayanlar-bir spor salonunda bir pilates kursuna katılmalısınız, pilates öğrenme de almak farklı yaklaşımlar vardır, bir pilates stüdyosuna gidip bir kişisel sınıf almak, hatta bir sınıf sadece bir veya iki kişi ile, ya da Daha büyük bir grup, ya da bir pilates DVD ile evde öğrenebilirsiniz.

Şahsen ben hemen hemen her zaman pilates yeni eğer kişisel bir pilates eğitmeni ile başlamanızı tavsiye ederim. Öğrenmeye başlayanlar oldukça zorlanabileceğiniz için pilates ve kendiniz öğrenmeye çalışın eğer risk yaralanma yok. Tabii ki kişisel bir pilates eğitmeni işe birçok kişi çok pahalı olabilir için. Bu durumda ben hala sana pilates öğrenmeye çalışıyorum tavsiye ederim ama biraz daha dikkatli olmalısınız ve mümkün olduğunca ayrıntılara dikkat.

Belki daha da önemlisi siz, bir acemi olarak pilates öğrenmek ise bir-bir ortamda öğrenme değil, gerçekten pilates felsefe ve teknik çalışmaktır. Pilates direnç eğitiyor tüm gerçekten konsantre ağırlık kaldırma gibi değildir. Eğer tezgah bir spor salonunda basarken asla şeyler - Even fleksiyon, ekstansiyon ve rotasyon omurganın içerecektir başlayanlar için pilates.

tavsiye son bir bit I verilmiştir: Eger bir acemi pilates ise, o / ve acemi sınıflar için pilates gitmek ya da yeni başlayanlar için olan videoları satın alabilirsiniz. Eğer Pilates ilkelerini öğrenme dışarı atlayabilir ki inanılmaz bir atlet çünkü düşünmeyin. acemi sınıfları bile İnan bana, sen hala hazır olmadığını ve kendinize zarar harika bir egzersiz-sadece şeyler yaparak riski yoksa alırsınız.


0 yorum:

Leave a Comment

Back to Home Back to Top Pilates izle Plates videoları indir Ebru Şallı. Theme ligneous by pure-essence.net. Bloggerized by Chica Blogger.